Veel gestelde vragen

Nee, u hoeft geen muzikale voorkennis te hebben
Nee, Mindful met Muziek is geen mindfulness, al heeft het enkele raakvlakken. Zie het schema:

Mindful met Muziek Mindfulness
LoslatenLoslaten
VerbondenheidVerbondenheid
OntspanningOntspanning
'In de muziek' zijn, in het verleden, het nu, de toekomst, of in uw fantasie; daar waar de muziek u brengt In het hier en nu zijn
Muziek Stilte
Ervaren Zijn
Wegdromen van wat er is Accepteren wat er is
Passief en actief Passief
Voor volwassenen, jong volwassenen en senioren. Wanneer u zich gejaagd of gestrest voelt en uw emmer (bijna) overloopt, dan is een cursus Mindful met Muziek een sfeervolle, aantrekkelijke keuze.
Een cursus van 8 lessen Mindful met Muziek kan ingezet worden binnen de zorg of in de particuliere sector.
U kunt een mail sturen naar mij, Dorien van der Steen, en ik informeer u dan over de mogelijkheden.

De meeste werkgevers houden jaarlijks een budget vrij voor persoonlijke ontwikkeling en bijv. stressreductie. Uw werkgever heeft baat bij burn-outpreventie zodat u goed in uw vel blijft zitten en gemotiveerd blijft op uw werkplek. Daarnaast kost volgens TNO onderzoek een zieke werknemer € 230,- per dag.

Vertel bij uw aanvraag aan uw werkgever de meerwaarde van Mindful met Muziek en/of coaching, hoe u zich wilt ontwikkelen of hoe het een investering is in u en in het bedrijf.

Voor vergoeding van Mindful met Muziek via PGB of WMO kunt u informatie aanvragen bij de gemeente. Indien de zorgvraag past bij Mindful met Muziek kan de gemeente het mogelijk vergoeden. De zorgvraag kan vallen binnen 'Positieve gezondheid' waar u elders meer informatie over kan vinden.

Mindful met Muziek en stress- en burnoutcoaching worden niet vergoed door ziektekostenverzekeraars.Lees enkele ervaringen