TarievenDorien staand met een keyboard in haar hand Mindful met Muziek-training met live muziek (particulieren): Mindful met Muziek-training met live muziek (bedrijven): Mindful met Muziek-training/coaching met live muziek:

Coachingtraject stress- en burnout i.c.m. de baten van muziek:
1e fase: intake en testen
2e fase: 1 tot 2 maanden, ontspanningsfase
3e fase: 1 tot 2 maanden, probleem- en oplossingsfase
4e fase: 1 tot 2 maanden, toepassingsfase

Losse coachingsgesprekken:

Vergoeding

Werknemers
Zowel voor de werkgever als voor de werknemer is het belangrijk dat men goed in zijn vel zit. Stress en burnout heeft veel consequenties - bijvoorbeeld: volgens TNO onderzoek kost een zieke werknemer € 230,- per dag - en dat is dan ook de reden dat veel werkgevers jaarlijks een budget vrijhouden voor persoonlijke ontwikkeling en bijv. stressreductie. U heeft beide baat bij burnoutpreventie zodat men gemotiveerd blijft op de werkplek.

Een werknemer kan een aanvraag bij de werkgever doen waarbij de meerwaarde van Mindful met Muziek en/of coaching worden aangegeven. De werknemer kan zich hierbij ontwikkelen. Het is dan ook een investering in de persoon en in het bedrijf.

Ondernemers
Ondernemers kunnen ons traject afboeken als bedrijfskosten.

Particulieren
Voor vergoeding van Mindful met Muziek via PGB of WMO kunt u informatie aanvragen bij de gemeente. Indien de zorgvraag past bij Mindful met Muziek kan de gemeente het mogelijk vergoeden. De zorgvraag kan vallen binnen 'Positieve gezondheid' waar u elders meer informatie over kan vinden.

Mindful met Muziek en stress- en burnoutcoaching worden niet vergoed door ziektekostenverzekeraars.